Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
[...] do posiłków tłuszcze takie jak(olej lniany, z wiesiołka) na noc masło orzechowe/ orzechy. Oprócz tego polecam też naleśniki z twarogiem: skład: 2całej jajka, 12g budyniu bez cukru, 60ml mleka, 200g twarogu. 2 całe jajka rozbijasz i mieszasz z budyniem oraz 40ml mleka. Smażysz z tego 2 naleśniki. Naleśniki nadziewasz 200g twarogu chudego [...]
[...] się marzy, oj strasznie, ale to chyba dopiero na regeneracji. Bo twaróg to tylko na wieczór mogę jeść, a na wieczór ww nie jem. I dupa. omlet jaja+platki owsiane na to zmielony twarog z wanilią i na to wiśnie właśnie, w tym roku zrobiłam sobie wiśniową konfiturę bez cukru i nie są dla mnie kwaśne. Kiedyś bym tego nie przełknęła, a teraz- mniam.
za to uwielbiam: - lody - wlasne albo z paru lodziarni, ktore znam ;-) - tiramisu, ale nie zawsze ;-) - panna cotta - kruche ciasto (prawie bez cukru) z owocami - crumble i to chyba wszystko :-)
1. nie odrzucaj kawy, kawa jest ok, ale bez cukru 2. nigdy nie trenuj interwałów na czczo, jedynie aeroby, ale też niekoniecznie 3. na siłowni polecam Ci na początek trening obwodowy (poczytaj tematy na forum na ten temat) 4. najlepiej po wysiłku spala tłuszcz forma wysiłku jaką są interwały, natomiast w trakcie jego wykonywania czy będą to aeroby [...]
[...] nie wierzylem!!!! Szczerze, znów mało kto wierzył :-) Ja tam wierzyłem od początku :-)) Nie wierza tylko hejterzy. Prawdziwi przyjaciele zawsze wierza i wspieraja. Karpiku, bez cukru doszlifowales ta forme mega. Szacunak sie nalezy naprawde, nabicie fajne, jest okraglo, nogi masakryczny progres i ogolnie od poprzedniego startu widac [...]
deadfront%-) , wlasnie maly jogurcik naturalny bez cukru polecial na ochrone/rege flory :) Zmieniony przez - SzczytusKajmanus w dniu 2014-02-28 12:37:58 Zmieniony przez - SzczytusKajmanus w dniu 2014-02-28 12:39:41
[...] i gotujemy jeszcze 10 min. Gotowy dżem przekładamy do słoików i pasteryzujemy ok. 15 min. chodzi mi oczywiście o cukier, mi on do smaku wogóle nie jest potrzebny, ale wiem, że cukier konserwuje; zastanawiam się, czy jak go zrobię bez cukru i zapasteryzuje to czy mi się nie zepsuje??? a może któraś ma fajny wypróbowany przepis na dżem lejdisowy?
[...] nowy spam 8-) laski, mam pytanie chodzi mi oczywiście o cukier, mi on do smaku wogóle nie jest potrzebny, ale wiem, że cukier konserwuje; zastanawiam się, czy jak go zrobię bez cukru i zapasteryzuje to czy mi się nie zepsuje??? a może któraś ma fajny wypróbowany przepis na dżem lejdisowy? Ja przetwarzałam czereśnie, jabłka, agrest, wiśnie i [...]